Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Привлечете енергията на космическото изобилие в тези 2 дни на декември 2022 г.

01 декември 2022, 19:03 часа

За да привлечете просперитет в началото на зимата, в лунния календар има два подходящи дни за прическа за финансов късмет.

Подстригването на косата ще помогне да се привлече енергията на космическото изобилие. Това може да бъде както кардинална промяна на визията, така и чисто символично действие. Смята се, че косата носи важна информация за човека. Тя съдържат чувства, емоции и памет. Ето защо е важно да имате време да подстрижете косата си в определени дни според лунния календар, за да се отървете от минали негативни преживявания и да привлечете просперитет.

Кой ден е подходящ за актуализиране на прическите през декември, за да активирате финансовата енергия?.

Лоши дни за прическа през декември 2022 г

Кои декемврийски дни изобщо не са подходящи за подстригване и боядисване? В лунния календар под забраната са 9, 11, 18 декември. Астролозите препоръчват да не планирате посещение на фризьор на тези дати.

ТОП 10 на най-верните инструкции за привличане на пари в дома

Благоприятни дати за подстригване през декември 2022 г

Подходящи за промени към по-добро, включително за укрепване на биоенергията, ще бъдат седем дни на декември - 5, 6, 7, 13, 15 , 24 и 28 декември. За да не ги забравите в поредицата от новогодишни неприятности, отбележете тези дни в личния си календар.

Парична прическа през декември 2022 г

Първият зимен месец не е богат на благоприятни дати за осигуряване на финансов успех. Кога е най-доброто време да подстрижете косата си, за да се свържете с паричния поток? В лунния календар астролозите посочват само два дни, които са най-подходящи за парична прическа. Те съветват да се възползвате от шанса на Вселената да получите желаната печалба. Тези дни са 4 и 23 декември.

Как да привлечете пари и късмет в живота си: 6 начина да промените мисленето си

Правила за подстригване на пари през декември 2022 г

Когато планирате парична прическа, важно е да имате предвид няколко неща. За да избегнете енергиен дисбаланс, първо, не трябва да вземете сами ножици. Този знак идва от далечното минало. Вярвало се е, че който сам си подстриже косата, отрязва пътя към късмета.

В наши дни е нежелателно да се подстригвате сами, най-добре е да се свържете със специалисти или да попитате хора, на които имате доверие. Достатъчно е да отрежете само милиметър от краищата на косата си, за да се активира вашата финансова енергия, твърдят експерти.

Скъсявайки възстановените къдрици, човек се стреми да се отърве от негативните и да привлече промени към по-добро. Самопостригването не помага. Затова човек с опит трябва да помогне.

Второ, важно е правилното емоционално състояние. Отивате в салона за прическа, помислете за бъдещото финансово благополучие. Психически привлечете финансов поток към вас.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес