Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

При всеки зодиакален знак се иска прошка по различен начин

04 септември 2021, 15:40 часа

Не всеки е способен да потърси прошка, най-вече заради егото си, но е важно и как ще го направи, когато прецени, че е редно. За различните зодиакални знаци има отделни подходи, които да следвате, за да получите опрощение за грешките си. Нека видим на коя зодия по какъв начин да търсим прошка:

Овен

Овните обичат честноста и предпочитат да им казвате нещата в прав текст. Все пак трябва да се съобразите и с голямото им его и да подбере думите си така, че да му се харесат. Може да го поглезите по някакъв начин. Покажете му, че е важен за вас, това ще бъде достатъчно за потушаването на гнева му.

Телец

С Телците просто е невъзможно да спорите. Единственият вариант, който имате, е да му признаете победата. Трябва да го убедите, че вярвате в правотата му и тогава бързо ще ви прости.

Близнаци

Трябва да подходите сериозно към ситуацията, представителите на зодия Близнаци обичат да изказват всичко и това е в основата на отношенията им с хората. Подберете думите си правилно и проведете сериозен разговор. Те са много разбиращи личности, така че най-вероятно ще ви простят веднага.

Рак

Раците са много емоционални и силно привързани към близките си. Ако сгрешите, те се разочароват дълбоко и трудно могат да ви простят, въпреки че искат и ви обичат. Дайте им достатъчно време и им показвайте, че съжалявате искрено.

Лъв

Лъвовете подбират внимателно близките си и се разочароват, когато някой ги предаде. Но ако сте достатъчно убедителни и сериозни, че това няма да се повтори и наистина съжалявате, те може да се поставят на ваше място и все пак да ви простят. Но не се възползвайте от това, че веднъж са простили, защото при следващо провинение може да нямате такъв късмет.

Дева

При Девите няма да стане само с празни приказки, вие трябва да докажете, че наистина сте се променили и няма да допуснете същата грешка пак. Те не толерират неуважението и ще им трябва време, за да си върнат доверието към вас.

Везни

Везните не обичат да навлизат в конфликтни ситуации и искат по-бързо да разрешат проблемите си. В случай, че ситуацията е по-сериозна, не се знае дали ще успеят да ви простят.

Скорпион

Скорпионите не се славят като най-прощаващите зодии, а точно обратното. Не може да сте сигурни, че ще опростят предателството ви, но вие не се отказвайте. Ако наистина цените този човек, опитайте се да му показвате колко съжалявате и че го искате обратно в живота си. Така ситуацията ще се смекчи и те ще са склонни да ви простят.

Стрелец

На Стрелците също им трябва време, за да превъзмогнат грешките ви. Може би трябва да се отдалечите тях са кратко и да ги оставите да премислят добре ситуацията. Покажете, че сте искрени в разкаянието си и те ще забравят породилите се проблеми.

Козирог

Козирозите не са склонни да прощават. Трябва да се постараете доста упорито, за да си заслужите отново тяхното приятелство. Признайте грешките си и потърсете прошка.

Водолей

Представителите на тази зодия са доста инатливи и горделиви. Не обичат предателите и им е трудно да прощават грешки. Отдалечете се от тях, а когато са готови да ви простят, ще дадат знак. Не спирайте да им показвате, че наистина съжалявате за случилото се.

Риби

Рибите са много емоционални, дават много шансове, но в определени ситуации започват да се съмняват в предаността ви и не са сигурни дали заслужавате прошка. Най-добре е да говорите с тях, да ги оставите сами с мислите си и нещата ще се наредят.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес