Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обикновени хора със суперсили

09 май 2013, 14:59 часа

Мнозина са мечтали поне в детството си да имат суперсили. Повечето от нас трябва обаче да се примирят с действителността, но има няколко души, които наистина могат да правят необикновени неща.

Ма Ксианганг е човекът който не изпитва болка от токов удар. Един ден телевизорът му се повредил и Ма решил да го оправи сам. По случайност докоснал оголена жица, по която текъл ток. Не само, че нищо не му се случило, но и не изпитал никаква болка.

Вместо да се радва на добрия си късмет, Ма докоснал жицата отново. Още по-невероятно е, че нищо не му се случило, след като пипал жица с течащи стотици волтове. Той дори твърди, че това го зарежда с енергия.

Дийн Карназес пък е американецът, който издържа да тича на много дълги разстояния. Участвал е в 50 маратона, в 50 щата в 50 последователни дни. Той е изтичал 565 километра за три безсънни нощи без никаква почивка.

Ким Пийк пък е човекът, който помни всичко. Или поне до 2009 година, когато се е споминал. Той е запомнил 12 000 книги наизуст като четял две страници наведнъж – една с лявото око, друга – с дясното. Той успявал да запомни 98% от абсолютно всяко нещо, което четял.

Господин Хоф пък е холандецът, който изобщо не се плаши от студ. Доказал го е плувайки в ледено студена вода... а също и след като бил заровен под огромна купчина лед. Изкачвал е Еверест само по шорти.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес