Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-абсурдните тинейджърски въпроси за секса от форумите

02 август 2016, 15:40 часа

Подрастващите съвсем не са наясно с това какво се случва с тялото им, какво да очакват от секса и как да се справят с някои от първите проблеми, с които се сблъскват. Всеки тинейджър, вместо да се обърне към родителите си за помощ, веднага отваря форумите и започва да задава безумни въпроси. Ето някои от тях, които събрахме на едно място.

1. Всяка вечер чувам как нашите правят секс! Знам, че е нормално, ама така се чува, че психиката ми се преобръща на 180 градуса. Освен това са на 40 и правят секс по-често, отколкото ние с приятеля ми. Какво да правя?

2. Има ли как да правя секс с девствено момиче и след това тя да си остане пак такава? Колко трябва да проникна, за да не прецакам нещата?

3. Нормално ли е да ми расте толкова бързо? На 13 съм и вече ми е почти 15 сантименра, нормално ли е това, вече се плаша?

4. Може ли да се забременее от секс без презерватив, ако се е случило само веднъж и то за много кратко?

5. Има ли начин да правя секс с момче, без да знае, че не съм го правила досега? Искам да си остане тайна.

6. За първи път ще посетя гинеколог и ме е страх от инструментите, с които работи. Наистина ли са дълги до метър?

7. Задължително ли е да си взимаме душ след секс и вярно ли е, че спермата е полезна за кожата?

8. Вярно ли е, че оргазмът при момичетата трае до 2 минути?

9. Имам едно питане. Преди няколко дни правихме секс с приятеля ми и той не искаше да ползваме презерватив. Още на следващата сутрин започна да ми се гади и така вече 4-ти ден. Възможно ли е да съм бременна?

10. Моля за помощ! С приятеля ми не знаем как да стигнем до оргазъм - нито той, нито аз. Всичко правим като хората, но не става. Може ли някой да ми каже някой трик?

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес