Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се тълкуват и какво означават тези 3 типа мъжки ПРЕГРЪДКИ 

02 февруари 2022, 09:00 часа

„Прегръдката е интимен и съкровен момент не само между двама влюбени, но и между приятели и членове от семейството. Тя отразява нашите чувства спрямо другия и по начина на прегръщане дори можем да определим какви отношения таи човекът отсреща. Дали прегръдката е интимна, приятелска или индикираща интерес, може да разберете, след като прочетете следващите редове.
Можете да разберете много само от начина, по който един мъж ви прегърне. След като се запознете с трите типа прегръдки и какво представляват те, лесно ще прецените какво мисли за вас мъжът, когато ви прегърне. Нека видим:

Как да разберем, че прегръдката е била приятелска?

Ако мъжът изпитва само приятелски чувства към вас, той ще ви прегърне така, че ръцете му да са на равнището на вашите. Обикновено те са около средата на гърба и той няма намерение да ги спуска по-надолу или нагоре към врата. Тук не е от особено значение колко дълго ще продължи прегръдката, защото приятелските прегръдки също могат да са по-продължителни, без да има задни мисли зад тях. Обикновено този тип прегръдки са най-очевидни и разбираеми.

Когато с прегръдката ви подсказва интерес

Мъжът може да ви намекне за чувствата си към вас дори само чрез една прегръдка. Обикновено този тип прегръдки се изразява в това, че той ще ви обгърне така, че да задържи ръцете си около тялото ви,  но и да докосва гърдите си с вашите. Възможно е също раменете му да се отпускат с цел да докоснат вашите, което показва, че той желае да е възможно най-близо до вас. Тази близост може да се изрази и чрез промяна местоположението на ръцете му, но без да намеква за интимно опипване, с което да ви донесе дискомфорт. Тези прегръдки обикновено са по-продължителни и се усеща отделянето на окситоцина – хормонът на любовта.

Прегръдка, която потвърждава чувствата му

Ако до този момент не сте били сигурни дали даден човек изпитва истински чувства към вас, то с тази прегръдка може да се убедите. Те са лесни за разпознаване, тъй като при тези прегръдки мъжът се опитва да долепи тялото си възможно най-близо до вашето. Обикновено в този период мъжът вече е силно привлечен или влюбен във вас и не се притеснява да ви го демонстрира открито. Такава прегръдка може да продължи дори минути, без той да промени силния захват, а дори е възможно и да се опита да ви притисне още по-близо до себе си. 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес