Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 31 декември

30 декември 2016, 20:21 часа

Овен

През последния ден на 2016 година просто бъдете щастливи. Нужно е само да го пожелаете и то ще се сбъдне!

Телец

Надяваме се, че днес ще сте с хората, с които се чувствате щастливи. Не си причинявайте никакво неудобство или друга отрицателна емоция. Заслужавате само най-доброто.

Близнаци

Настроението ви може да е променливо. Най-добре е да се опитате да се усмихнете. Всичко лошо е останало зад вас. Предстои само най-доброто.

Рак

Днес не си губете времето в това да разсъждавате в това кой какъв е. Фокусирайте се върху празника и това да си изкарате добре. Нищо друго сега не е от значение.

Лъв

Днес ще трябва да направите компромис. По-късно ще разберете, че по този начин печелите много повече, от колкото сте предполагали.

Дева

Днес трябва да бъдете внимателни при правенето на покупки. Пазете под око портфейла си или проверявайте добре качеството на избраната от вас стока.

Везни

Днес някой може да се опита да ви развали настроението. Накажете виновника с широка усмивка и спрете желанието му. Не позволявайте това да помрачи празника ви.

Скорпион

Денят ще ви донесе просветление. Ако сте разбрали своя грешка не се винете, а просто направете така, че повече да не я допускате. Весело посрещане на Новата година!

Стрелец

Днес ще се наложи да водите парада. Време за забавления ще ви остане след като приключите всичките си задължения. Така че побързайте.

Козирог

Днес ще сте толкова работно настроение, че може да пропуснете, че предстои посрещането на Новата година. Запишете идеите си и се впуснете в купона.

Водолей

Денят ще ви дари с неизчерпаема енергия, толкова много, че рискувате да ви се прииска да променят това, което няма нужда от промяна. Кротнете се!

Риби

Тайната на успешния ви ден днес е няма да е в безкрайното домакинстване. Сега може да седнете на дивана и да раздавате заповеди наляво и надясно. Ще бъдете просто блестящи!

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес