Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 26 август

25 август 2017, 19:11 часа

Овен

Тази събота тишината и комфортът ще са нещата, от които ще се нуждаете най-много. Най-добре избягвайте големи магазини, особено за техника, защото рискувате да похарчите голяма част от парите си. а и сега не е най-походящият момент за покупки.

Телец

През този ден ще разберете, че е време да се намесите в това, което се случва, особено ако ви засяга лично. Не гледайте на себе си, като на жертва на обстоятелствата. Наистина голяма част могат да бъдат променени от вашата воля.

Близнаци

Тази събота почивката ще е мираж. Възможно е да ви натоварят с отговорност, която съвсем не ви се иска да поемете. Не отказвайте веднага, може би преувеличавате тежестта ѝ, не се подценявайте.

Рак

През този ден може да се почувстате нервни. Това е знак на организма ви, че имате нужда от сериозна почивка. Не се претоварвайте и задължително си легнете по-рано. Избягвайте алкохола.

Лъв

Тази съботас ще имате нелеката задача да докажете на близките ви, че дори най-мъничките неща имат своя по-дълбок смисъл. Не се ядосвайте, че останалите не го виждат. Скоро ще го разберат

Дева

Тази събота не проявявайте ревност, а най-добре изобщо не я допускайте сред чувствата си. В противен случай ще ви е необходимо много време, за да си възвърнете имиджа.

Везни

Тази събота най-добре ограничете общуването до минимум. Особено с роднини. Сега не е време за изясняване на отношенията.

Скорпион

През този ден не предприемайте рискове. Личните ви отношения със скъп за вас човек може да са застрашени. Не забравяйте колко е скъп той за вас.

Стрелец

Тази събота задължитено си уговорете среща с приятели, на която да се забавлявате само, както вие можете. Не прекалявайте с алкохола, той не е добър приятел.

Козирог

През този ден не забравяйте, че планирането е важна част от постигането на успеха. Това важи и за почивката. Разпределете времето и средствата ефективно.

Водолоей

Тази събота хората ще са предразположен към вас и ще ви споделят доста лични неща. Не си и помисляйте да споделяте тайната им с някой друг. Тя е дар за вас.

Риби

Тази събота със сигурност може да се забавляте повече, отколкото сте си позволявали до сега. Бъдете сигурни, че заслужавате всяка секунда щастие.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес