Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 23 август

22 август 2016, 20:45 часа

Овен

Много „умници“ ще има днес, които ще ви дават акъл как точно трябва да живеете живота си. Намекнете леко, че това е единствено ваша работа, естествено ако не става въпрос за хора, с които делите ежедневнието си. Тогава ще трябва да се замислите.

Телец

Сметките ви може да излязат погрешни, а вие да го разберете прекалено късно. Ако става въпрос за финансови проблеми, няма да ви е толкова трудно да стъпите на крака. Личните отношения обаче ще отнемат повече време, за да се възстановят.

Близнаци

От вас ще се изисква категорично заемане на позиция. Това ще е трудно предвид двойнствената ви природа, но няма да може да ви чакат много. Всъщност ще се справите отлично и ще предприемете най-премерената крачка.

Рак

Пълнолунието отмина, така че нямате никакви извинения да се държите като малко дете. Емоциите оставете за творческите дейности, но днес ще трябва да се държите като възрастен и да поемете своите отговорности.

Лъв

Вечното разминаване между желанията и реалността няма да ви подмине днес. На ръба на силите си сте, а зимата тепърва предстои. Забранете си да работите извън установеното за това време и спешно изберете занимание, което ви разтоварва.

Дева

Отношенията ви с любимия човек днес може да бъдат подложени на изпитание. Денят е рисков и вашите претенции може да се приемат прекалено остро. Ако наистина желаете да запазите връзката си трябва да сте готови за компромиси.

Везни

Физическото натоварване е много хубаво нещо особено ако работите в офиса, но ако ви се случва от дъжд на вятър, може да си докарате някоя трамва. Започнете да тренирате редовно макар и по малко и постепенно увеличавайте натоварване.

Скорпион

Денят е подходящ за водене на преговори. Противниците ви няма да имат шанс срещу вас. Важното е да се държите хладнокръвно и да сте нащрек до самото затваряне на вратата, тъй като ще има доста подводни камъни.

Стрелец

Преди време сте намерили нещо, а днес сте загубили. Така е в живота . Природата не позволява да се наруши балансът. Обаждане на приятел ще ви разведри във втората част на деня с обещание за прекрасна вечер.

Козирог

Когато сте се хванали на хорото сте знаели, че няма да е лесно. Ако приятният момент е преминал и започва да ви става трудно – стиснете зъби и започнете да се подготвяте да преминете препятствията.

Водолей

Изводите, които сте си направили до момента не са никак безболезнени. Важното е, че страшното е останало назад. Сега сте готови за истински подвизи и няма друг, който да е кален като вас.

Риби

Не допускайте на никое препятствие да ви спре по пътя към изпълнението на целта. Склонни сте да се затворите в себе си, вместо да се обадите на един от десетките си приятели, които във всеки един момент са готови да ви помогнат.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес