Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 модни съвета за широк ханш

13 февруари 2022, 17:40 часа

Широките бедра са по-модерни от всякога. Жени с широки бедра като сестрите Кардашиян, Бионсе, Риана или Скарлет Йохансон демонстрират ефектно тяло, в което тясната им талия и пищните ханшове са главни действащи лица.

Ако това е и вашият случай и имате широк ханш, вие сте една от малкото, които имат късмета да могат да го покажат с гордост. 

Но тези жени невинаги имат желание да носят тесни дрехи, нито всички видове дрехи им отиват. Има няколко модни трика, които са много полезни, за да се обличате добре за всеки повод.

Анализираме стила на знаменитостите, които имат много широк ханш и подчертани бедра, за да можете и вие да се възползвате от тялото си, както те го правят. 

1. Панталон с права кройка

Започваме с основна дреха за всеки ден, която за много жени с широки бедра може да се превърне в истинско приключение. Говорим за дънки, онези големи врагове на извивките на бедрата и краката, които не стоят еднакво на всички жени.

Истината тук е, че най-добрите панталони за широк ханш не са нито най-тесните, нито най-широките дънки, които са толкова популярни през този сезон. За да балансирате фигурата си, най-добрият ви съюзник са дънките с права кройка, дреха за широки бедра, която ще се превърне в основна част от гардероба ви за всеки повод.

2. Отворени якета

Трик, който знаменитостите често използват за да се чувстват по-комфортно, когато носят прекалено тесни дрехи, е да носят дълго отворено яке или палто. По този начин показвате фигурата си, но прикривате областта на корема, бедрата, а също и краката, ако не искате да покажете твърде много.

Отворените якета създават вертикални линии, които структурират женския силует, стилизират максимално и ви правят да изглеждате по-високи. Избягвайте прекалено големи дрехи, като изберете сако или палто, което ви стои идеално на раменете, за да го оставите напълно отворено, падащо от двете страни на тялото ви.

3. Свободни рокли

Свободните рокли също могат да станат ваши съюзници, ако не обичате да отбелязвате извивките си. Това са рокли, които крият корема и широките бедра, но все пак са супер женствени.

4. А-силует поли

Полите с А-силует също са перфектен избор за дамите с широки бедра. Те са по-стегнати в талията, без да я маркират твърде много, с по-голям обем в ханша, така че да не са най-очевидната част от визията.

5. Тъмни дрехи

Няма по-добър начин да скриете конкретна част от тялото от носенето на тъмни дрехи. Принтовете винаги създават повече обем и привличат вниманието, докато дрехите в приглушени тонове са по-дискретни.

Нямайте комплекси и се харесвайте с широки бедра: използвайте тялото си, за да се чувствате добре със себе си.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес