Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 начина да се предпазите от любовна зависимост и любовни магии

09 октомври 2023, 21:49 часа

Съвременният свят на пръв поглед е пълен с различни възможности и радости. Но дори и в наше време можем да се сблъскаме с влияния, които могат не само да разрушат мечтите ни, но и да нарушат хармонията в живота ни. Любовната зависимост и любовните магии са явления, които могат да оставят душите ни наранени и сърцата ни разбити. Но има изпитани от времето и хората методи, които могат да ни помогнат да се предпазим от тези негативни влияния.

Как да се предпазите от любовна зависимост и любовни магии?

1. Талисмани

Простите, но ефективни амулети могат да помогнат срещу магии и зли очи, насочени към намеса в нашия личен живот и чувства. Един от най-разпространените методи е използването на специални игли, които се закачат по специален начин. С тези амулети помаже лесно да се отблъсне влиянието на други хора. Често са допълнени с бели и черни мъниста, символизиращи светлина и тъмнина, баланс и хармония.

Тези знаци издават, че не ви върви в любовта заради магия

2. Ритуал със сол

За да се предпазите от любовна магия, можете да използвате ритуала със сол. Вечер натрийте тялото си със сол и след това изплакнете с хладка вода. След това поставете няколко бели свещи в банята и ги запалете, така че свещите да изгорят цялата негативност. След измиване вземете една от свещите и я разнесете из цялата къща. Ако свещта пука или пуши, това може да означава наличие на отрицателна енергия на това място. В този случай се препоръчва да се извърши общо почистване на къщата, за да се идентифицират възможни предмети, които могат да причинят вреда и да се отървете от тях.

3. Торбичка с билки

Любовната зависимост, причинена от негативни влияния, може да бъде предотвратена с помощта на билкова торбичка. Можете сами да направите тази торбичка от естествена тъкан, като я напълните с клонче пелин, скилидка чесън, листа и сушени плодове от офика, магарешки бодил и сол. Тези торбички могат да се използват както у дома, така и за лични нужди, като ги поставите на места, където се чувствате най-уязвими.

Бяла магия преди зазоряване: Как да привлечем любовта?

4. Заклинание за снимка

Едно просто заклинание върху снимка също може да ви помогне да получите защита от любовно заклинание. За да направите това, направете произволна снимка, поставете ръка върху нея и кажете:

„Ключ, ключалка, врата. Затварям се от негативизма, устоявам на всякакъв негативизъм, няма да се жертвам.”

Поставете снимката в дебел плик и я запечатайте с бял восък за свещ. Поставете плика на тайно място и при никакви обстоятелства не го оставяйте да попадне в неподходящи ръце.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес