Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заместникът на Георгиу в Спартак с изненадващо разкритие: Футболистите бяха срещу треньора

01 октомври 2024, 10:14 часа • 561 прочитания

След скандалните сцени отпреди дни в Спартак Варна, треньорът на втория отбор Иван Цветанов застана извънредно начело на "соколите". До това се стигна, след като по време на тренировката в четвъртък около 50 привърженици на тима са нахлули на терена и са нападнали новия наставник Кирякос Георгиу. Те са удряли гръка и са опитали да го съблекат. След инцидента заниманието веднага е било прекратено.

Иван Цветанов с коментар за случващото се с Георгиу

Иван Цветанов, който води Спартак при победата с 1:0 над Септември в последния кръг, е категоричен, че е начело на първия тим временно. Причината е, че той не иска да нарушава правилата, които не позволяват на треньор без съответния лиценз, да води отбор в Първа лига. Той разкри още, че футболистите на Спартак са били срещу неговия предшественик Кириякос Георгиу.

"Наистина не е нормално да се случват такива неща. Не съм присъствал на разговорите между отбора и треньора, отбора и президента. Но да, наистина играчите бяха срещу този треньор, няма какво да се лъжем", заяви Цветанов.

Иван Цветанов

Трите хикса, както е известен Цветанов, завърши с пожелание за по-добри дни в Спартак. Той ще бъде начело на варненци и в мача срещу Локомотив София в неделя, 6 октомври. Малко след ексцесиите между феновете на "соколите" и старши треньора Георгиу, собственикът на Спартак Павлин Николов обяви, че спира финансирането на клуба.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес