Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Децата на Анджелина Джоли я придружиха на кинофестивала в Ню Йорк (СНИМКИ)

01 октомври 2024, 12:27 часа

Анджелина Джоли направи премиера на новия си филм "Мария" на 62-ия годишен филмов фестивал в Ню Йорк. Трите ѝ по-големи осиновени деца дойдоха да подкрепят 49-годишната актриса. Звездата позира на червения килим в бяла рокля с 22-годишния Мадокс, 19-годишната Захара и 20-годишния Пакс, който наскоро пострада при пътен инцидент. Трите биологични деца на звездата Шайло, Вивиен и Нокс не присъстваха на събитието.

Снимка: Getty Images

В интервю за "Extra" Джоли каза, че децата ѝ са я подкрепяли много по време на снимките на филма, където играе певицата Мария Калас. "Те бяха с мен на снимачната площадка, работеха в отдела за реклама и фотография. Видяха как работя. Това беше дълбоко емоционален филм. Те видяха как се учих да пея, как тренирах, колко нервна бях. Бяха там, когато трябваше да играя за първи път и бях ужасена, и те бяха там, когато избухнах в сълзи... Така че беше интересен момент за нас, за да станем още по-близки", обясни актрисата.

Още: С белези по челото и гипс: синът на Анджелина Джоли с първа поява след катастрофата (СНИМКА)

Снимка: Getty Images

Джоли като Мария Калас

За новия филм Анджелина се учи да пее, тъй като нейният глас е използван във филма заедно с този на Калас. Актрисата трябва да репетира много, а децата са основните очевидци на нейните домашни "изпълнения". "Те бяха с мен в онези моменти, когато пеех силно в къщата и вероятно всички седяха в стаите си и си мислеха: "О, Боже мой". Това е като да се научиш да свириш на цигулка у дома. Тогава дойде моментът, когато започнаха да казват: "Знаеш ли, мамо, всичко ти се получава", посочи Джоли, цитирана от БГНЕС.

Още: Стана ясно защо Анджелина Джоли е с все по-слаба и по-слаба фигура

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес