Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски има сериозна конкуренция за подписа на бразилско крило

01 октомври 2024, 09:49 часа • 441 прочитания

Левски има сериозна конкуренция за подписа на бразилско крило. Става въпрос за 25-годишния Евертон Бала, който в момента играе под наем на „Герена“. Според колегите от „Тема спорт“ столичният гранд може да изпусне фланговия футболист, към когото сериозен интерес има от страна на клубове от неговата родина и Европа.

Левски може да откупи Бала срещу 200 бона

Както е известно, Евертон Бала пристигна на „Герена“ в края на февруари 2024 година от втородивизионния Мирасол СП. Крилото е под наем в Левски като в договора между двата клуба има клауза за откупуването му. Тя е на стойност 200 хиляди долара и шефовете на „сините“ са готови да я платят, за да го задържат.

Евертон Бала

Няколко отбора следят отблизо Евертон Бала

Оставането на Бала на стадион „Георги Аспарухов“ обаче може да се окаже доста по-трудна задача, тъй като с доброто си представяне бразилецът е привлякъл погледите на няколко тима, както от родината му, така и от Европа. Въпросните отбори следят отблизо ситуацията с крилото и няма да е изненада, ако през зимата опитат да го привлекат.

Бразилецът се представя отлично този сезон

През този сезон Евертон Бала е изиграл общо 10 мача за Левски в Първа лига. В тях той се е отличил с едно попадение и 5 асистенции. Договорът за преотстъпване на бразилеца при „сините“ е до 31 декември 2024-та.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Настъпи мигът на истината в Левски!

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес