Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валентин Антов: Ясно е, че не сме играчи от световна класа, но играхме като отбор

21 юни 2023, 09:45 часа • 1575 прочитания

Защитникът на националния отбор по футбол Валентин Антов коментира евроквалификацията срещу Сърбия, в която "лъвовете" останаха на 10 секунди от победата. Късен гол лиши България от престижен успех над лидера в квалификационната група, а Антов сподели след мача, че всеки на терена е дал максимума от себе си.

"Какво обяснение мога да дам... вкараха ни гол в последната минута. Случва се понякога, наистина е болезнено, но това е футболът, има ги и тези мачове. Раздадохме се на максимум и сме много разочаровани, че не взехме победата. Щеше да е много престижно и да е много хубаво да вземем тези три точки, но в крайна сметка не успяхме", каза Антов.

Много ни критикуват, но това е един млад отбор, показахме всичко от себе си, раздадохме се на максимум. На всички ни е ясно, че не сме отбор от световна класа с феноменални футболисти, но играхме като отбор. Изпълнихме си всички задачи и ако не бяхме допуснали тази ситуация в края, щяхме да се поздравим с победата", добави още той пред БНТ.

Техническият директор на БФС Георги Иванов – Гонзо пък видя "платени фенове", които искат да провалят България и викат срещу нея.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес