Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иво Ивков: Интерпретирам думите на Сираков като червен картон

01 април 2023, 15:45 часа • 3923 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков за пореден път намекна, че скоро може да не е в клуба. Той говори пред медиите след срещата с феновете, на която присъстваха още треньорът на тима Станимир Стоилов, както и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров. На събитието обаче не присъства мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

Ивков сподели, че той и колегите му са отговорили на всички въпроси на феновете и допълни, че интерпретира думите на Наско Сираков от преди няколко дни, като „червен картон“ за него. След една от срещите с привърженици свързани с емитирането на акции на клуба, собственикът заяви, че който не се разбира с него да напуска.

Наско Сираков

„Не знам кое е важно, кое е маловажно. Каквото ни питаха, на това отговорихме, както винаги сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия с феновете, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор“.

„Това, че Сираков не е бил на срещата не означава, че Левски е започнал да корозира. Дано да има път за обединение. Интерпретирам като „червен картон“ думите на Сираков, че който не може да работи с него, си тръгва. Продължавам да имам сериозни различия с него за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени“, обясни Иво Ивков.

Вчера пък Левски излъга Ботев Враца в контрола. На "сините" им предстоят още две проверки.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес