Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов се надява България да вземе първа победа за 2023-та в контролата с Иран

06 септември 2023, 18:49 часа • 1512 прочитания

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов заяви, че той и съотборниците му искат да вземат първа победа за 2023 година в предстоящата контрола с Иран. Двубоят между двата тима е утре от 19:00 часа и ще се състои на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

До момента тимът ни изигра четири мача в европейските квалификации през тази година, като записа две равенства и две загуби. Националите направиха хикс със Сърбия и Литва, а отстъпиха пред Унгария и Черна гора.

„Искаме да зарадваме хората“

Новото крилото на ПАОК сподели, че всички в националния тим играят с желание и искат да зарадват феновете, които ще дойдат да ги подкрепят срещу Иран. Десподов добави, че е още по-мотивиран да докаже качествата си след трансфера в гръцкия гранд.

🎙️👔©️ Селекционерът на България Младен Кърстаич и капитанът Кирил Десподов споделиха очакванията си преди утрешния приятелски мач с Иран на стадион “Христо Ботев” в Пловдив 🔜🇮🇷

Posted by Team Bulgaria on Wednesday, September 6, 2023

„Предният мач бяхме много близо да победим, и то отбора на Сърбия. Играем с желание. Футболистите, които треньорът селектира, играят със сърце и душа, играят за фланелката. Искаме да стигнем до първа победа за 2023 година. Разбрах, че ще има много хора, искаме да ги зарадваме“.

„Много съм щастлив от трансфера си. Сега съм още по-мотивиран, не само за ПАОК, а и заради националния отбор. Има вълнение във всички нас, защото Пловдив заслужава това нещо. Хората тук умират за футбол. Пловдив е футболен град. Ще направим всичко възможно да зарадваме хората“, обясни Десподов.

Националният селекционер Младен Кръстаич гарантира, че националите ще "изядат тревата" срещу Иран.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Вещае ли продажбата на Десподов края на хегемонията на Лудогорец?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес