Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА се чуди как да разкара халф, Звяра на линия за Крумовград

17 юли 2023, 10:16 часа • 2893 прочитания

Ръководството на ЦСКА се чуди как да разкара полузащитника Лазар Туфегджич. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. 26-годишният футболист не попада в плановете на Саша Илич за новия сезон и сега „червените“ трябва да помислят какво да правят с играча. Вариантите са продажба, отдаване под наем или прекратяване на договора му по взаимно съгласие.

Туфе не успя да спечели доверието на Илич

Лазар Туфегджич пристигна в ЦСКА през миналото лято от сръбския Спартак Суботица. Тогава „армейците“ платиха 300 хиляди евро за правата му. Полузащитникът обаче така и не успя да спечели доверието на своя сънародник Саша Илич въпреки, че изигра общо 33 мача за тима във всички турнири, в които реализира 3 гола и направи 6 асистенции.

Лазар Туфегджич

Той започна подготовка с ЦСКА за новия сезон, но не замина с отбора за лагера в Австрия, а остана в София. Туфе, както го наричат всички в тима, не попадна и в групата за вчерашното гостуване на Хебър Пазарджик въпреки, че бройката не бе запълнена. Това най-вероятно е ясен знак, че той повече няма да играе за „червените“.

Асприля имаше проблем с документите

Междувременно стана ясно, че последното ново попълнение на ЦСКА Данило Асприля ще бъде на линия за първото домакинство на тима от новия сезон в Първа лига срещу Крумовград. Двубоят е в петък, 21 юли от 21:00 часа на стадион „Българска армия“.

Данило Асприля

34-годишният колумбиец не взе участие в мача с Хебър, тъй като не успя да получи работната си виза в срок след преминаването в ЦСКА от Бейтар Йерусалим. Очаква се тези дни Звяра, както го наричат, да оправи всичките си документи и да бъде на разположение на Саша Илич за предстоящото домакинство на новака в Първа лига, който хвърли бомбата и победи Лудогорец в дебютния си мач в елита.

След мача с Хебър пък Саша Илич разкри какъв е проблемът на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес