Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вън чалгарщината от паркингите

27 февруари 2015, 10:09 часа • 13272 прочитания

Джигитстването по българските пътища явно вече не е достатъчно, та много българи го пренасят и когато паркират. Вече става и направо мода да се паркира на места за инвалиди, особено в моловете – главно в София. Един хубав пример се оказа Фики Стораро – синът на известния попфолк изпълнител Тони Стораро. Точно както направи и друга „звезда” – Николета Лозанова.

Коментар на редактора

Ако обичате, драги нобелисти на чалготията, да спазвате правилата. Знаем, че сте по-по-най, но хората с увеждания са най. Не се знае какво ни готви живота – на всеки от нас. Затова и ще си позволя да цитирам комисар Алекси Стратиев с изказване от по-рано днес – прокоба е да паркираш на места за инвалиди. Може Бог или Съдбата, или Майката Природа да пресече Пътя на някой тарикат и да му се случи например това:

Невидимата сила около нас си има инструменти и гадно чувство за ирония, за да преподава такива сурови уроци - някоя душа, обладана от Великия дух с необратима любов към метални пръти, може и някой ТИР без спирачки, а кой знае – друг тарикат, иновативно паркиращ за почивка по-тежичка кола, извозваща, да речем, боклука – боклукчийски камиони им казват май.

Не предизвиквайте Съдбата, по-по-най. Дори ако сте носители на награда на "Пайнер" !!! Защото Съдбата е НАЙ - сурова житейска истина !!!

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес