Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Масчерано: Меси не е от тази планета

17 юли 2014, 15:31 часа • 10566 прочитания

Сърцатият халф на Барселона и Аржентина Хавиер Масчерано за пореден път се изказа ласкаво за своя съотборник и сънародник Лионел Меси.

"Лионел Меси е футболист от друга планета. Той е най-добрият играч от това поколение, с голяма разлика пред останалите" - обяви Масчерано пред вестник "Таймс ъф Индия".

"Никога не съм се съмнявал в това. Бях наясно, че той е най-добрият от момента, в който го видях за първи път на тренировка и по време на мач, както за нашия клуб Барселона, така и в националния отбор."


"Нещата, които той прави по време на заниманията ти доставят радост. Нямах съмнение, че той ще спечели Златната топка след края на световното първенство."

"Наистина не знам какво се обърква за Аржентина на световни първенства, според мен късметът ни обръща гръб. Ние дадохме всичко от себе си в Бразилия, но това не беше достатъчно."


"Но животът продължава. Трябва да продължим напред. Благодарни сме на нашите фенове за сърдечната подкрепа по време на турнира, включително и финала. Съжаляваме, че не успяхме да ги зарадваме."

"Но ние сме наясно, че имаме добър отбор с много млади таланти. Ще продължим да гоним целта си", допълни Масчерано.

 

 

 

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес