Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как една българска компания ще спести над 100 000 пластмасови бутилки за еднократна употреба на природата?

04 април 2022, 16:21 часа

Обичате ли газирани напитки? А искате ли да си доставите пълноценна хидратация по много по-здравословен начин и с внимание и грижа към природата?

Gaziro е български бранд, на който определено трябва да се доверите в това отношение!

Gaziro са производители на машини за газирана вода , които имат за цел да превърнат приготвянето на вкусни и полезни любими газирани напитки у дома много лесна и приятна задача. С наближаване на лятото, желанието за прохлада и наслада нараства значително. А представете си колко хубаво би било да можете да консумирате свежа напитка с мехурчета по ваш вкус навсякъде и винаги, където и да сте.

Освен, че иска да ви предостави интересна и полезна алтернатива за консумация на освежаващи напитки, Gaziro е и бранд с кауза.

Замърсяването на околната среда е една от най-големите кризи на съвременния свят, а основен виновник за него са именно трудноразградимите пластмаси като бутилките за еднократна употреба са враг №1 на чистата и здрава природа. Доскоро, за да консумирате любимите си газирани напитки, нямахте друг избор, освен да закупувате изкушенията в такава форма и съответно да оставяте своя пластмасов отпечатък след всяка консумация. Е, вече имате право на избор!

Приготвяйки вкусни газирани напитки с помощта на Gaziro ще спестите на природата над 1000 бутилки годишно. Всеки CO2 цилиндър замества над 60 пластмасови бутилки за еднократна употреба, а в тритановата бутилка на бранда можете да приготвите хиляди литри вкусни освежаващи напитки без да оставите абсолютно никакъв белег върху околната среда.

Каузата на Gaziro е до края на 2022 година да спести поне 100 000 пластмасови бутилки за еднократна употреба на българската природа!

За целта в сайта им има и специално обособен брояч, проследяващ прогреса към постигането на по-доброто, чисто и красиво утре за околната ни среда.

Освен очевидната екологична полза, която е и основна кауза за бранда, има и още няколко предимства от прясно газираната в домашни условия вода, които ще ви впечатлят. Най-общо можем да ги обединим в три думи - вкус, удобство, здраве!

Ще започнем от вкуса - прясно създадената газирана вода е с много освежаващ завършек, като за разлика от някои продукти в пазарната мрежа, тук вие сами избирате какъв вкус желаете да добавите. Можете да добавяте към прясно газираната си вода плодове и сокове, като Gaziro предлагат и собствени сиропи за разреждане с напълно изчистен от захари и консерванти състав , подходящи за всеки, дори и за диабетици.

Да поговорим и за удобството. Машините за газиране на вода Gaziro са съставени от 3 части - корпус, цилиндър с въглероден диоксид и тританова бутилка. За приготвяне на освежаваща напитка от вас се очаква единствено да налеете вода (за предпочитане студена) в тритановата бутилка, да я прикрепите към устройството и да натиснете бутона за спускане на въглеродния диоксид! Уредът работи без електричество, което го прави лесен за пренасяне и използване във всякакви условия,а цилиндрите от бранда могат се презареждат и имат гаранционен срок от 10 години.

И на последно, но не по важност място, поставяме здравето. Сигурно сте частично предубедени, че газираните напитки са вредни.Това твърдение, обаче, е не е особено вярно!Вредното в напитките от пазарната мрежа всъщност са захарите и консервантите в тях - нещо, което отсъства при домашно приготвените лимонади.

В тази връзка, с този свой избор, освен, че ще се погрижите за природата, ще се погрижите и за самите себе си. И всичко това без да се налага да се лишите от вкуса и насладата!

Поръчки от Gaziro може да правите чрез сайта им като брандът осъществява доставки до цялата страна. Gaziro са нещо ново, нещо свежо, нещо полезно и определено ще ви очароват!

Машините на Gaziro също са отличени в класацията на BESTO за най-добри машини за газиране на вода.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес