Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новият кмет на с. Лесново встъпи в длъжност

01 април 2022, 15:09 часа • 6138 прочитания

На 31 март 2022 г. се проведе редовната сесия на Общински съвет - Елин Пелин, на която с тържествена церемония пред кмета на общината, общинските съветници, представители на ОИК Елин Пелин, представители на общинската администрация и присъстващите граждани бе положена клетва от новозибрания кмет на с. Лесново - г-н Цветко Цветков.  

Председателят на ОИК Елин Пелин г-жа Силвия Трендафилова официално връчи решението за встъпването в длъжност на г-н Цветко Стоянов Цветков като кмет на село Лесново. С издаденото от общинската избирателна комисия Удостоверение №1 от 7 март 2022 г., с което удостоверява Решение №40 от частичните мести избори от 6 март 2022 г. за избирането на г-н Цветко Цветков за кмет.  

Като основен приоритет в своята програма за развитие на село Лесново до следващите местни избори през 2023 г. новият кмет постави подобрението на лошото състояние на улиците в населеното място.  

Кметът на Община Елин Пелин г-н Ивайло Симеонов поздрави г-н Цветков за встъпването в длъжност и му пожела успешен мандат, както и ползотворна работа в защита на интересите на жителите на село Лесново.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес