Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От "Ритон" казват, че Филип Киркоров няма да идва на концерта им в НДК

12 октомври 2022, 08:58 часа • 9664 прочитания

Заради дует “Ритон”, Филип Киркоров запали война във Фейсбук 20 дни преди финалния концерт на дуета.

Дует “Ритон”, който тази година обиколи България, празнувайки 45 години на сцената, стана жертва на голямото си приятелство с руската звезда. Така обаче се ражда слухът, че самият той ще пее там заедно с дует “Ритон”. Заради това и се появиха закани, че ще има протести - заради войната в Украйна, пише "24 часа".

Според дует "Ритон" обаче, той няма да участва в концерта.

“Явно пречим на някого, защото продажбите на билетите за концерта ни вървят много добре. Целта е публиката да бъде разколебана”, подозира Здравко по повод скандала в социалните мрежи и медиите.

“Пак ще напълним залата и никакви домати няма да има. Не правим юбилейни събития, канейки други звезди, за да дойде повече публика. На сцената винаги сме само ние, с нашите песни и нашия оркестър. Безумно е да се принизява мегазвезда като Филип Киркоров до политически игри, към каквито той няма никакво отношение”, възмутено коментира Здравко и добавя: “Четох също, че съм носел на гърдите си медальон с буквата Z, която ми била подарена от Филип, и съм подкрепял войната. Пълни глупости! Тази буква ми е от Катя още през 1988 г. за годишнина от сватбата”.

За 45 години на сцената “Ритон” започнаха турне из страната, което стартира на 24 май в Шумен. А на 3 ноември е големият финал от обиколката в зала 1 на НДК, където ще звучат най-големите им хитове, любими на различни поколения, както и най-новите им песни.

Докато си вади американска виза у нас, Киркоров записва анонс за концерта, но само като реклама за Здравко и Катя. В анонса казва само:

Хей, здравейте! Продължават юбилейните концерти на скъпите ми приятели дует “Ритон”. Радвам се, че аз, Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу в Пловдив, Русе и разбира се, София - на 3 ноември в зала 1 на НДК. Не пропускайте този празник, ще бъде страхотно!

Мартин Стоянов
Мартин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес