Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-важните новини за деня: 31 март 2024 г.

31 март 2024, 20:30 часа • 2841 прочитания

Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 31 март 2024 г.

АСЕН ВАСИЛЕВ: МАФИЯТА Е ТОВА ДА СЕ СКРИЕШ ЗАД 4 ДАМИ. ЕДИНСТВЕН БОЙКО РАШКОВ СПРЯ МАШИНАЦИИТЕ НА ИЗБОРИТЕ

"Мафията е този или тези, които са накарали Мария Габриел да направи това действие. Трябва да питате нея коя е мафията. Мафията е това ти да се скриеш зад 4 дами и да ги накараш да вкарат списък с несъгласувани министри при президента", каза съпредседателят на ПП-ДБ.

КИРИЛ ПЕТКОВ СЕ ЗАКАНИ ДА НЕ УПРАВЛЯВА С ГЕРБ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, НО СИ ОСТАВИ И ЛЕКО ОТВОРЕНА ВРАТАТА

ГЕРБ, ДПС, БСП и "Възраждане" няма да изчезнат след предсрочните парламентарни избори. Това, което трябва да се знае, е, че Бойко Борисов, идвайки от силови структури, е свикнал, ако има някои много силен срещу него, да направи компромиси, а ако е някой по-слаб - да го мачка. Дайте ни сила, за да можем да накараме останалите (политически) групи да се съобразяват с реформите и визията за България. Toва заяви пред БНР съпредседателят на ПП-ДБ и бивш премиер Кирил Петков. 

МВР МИНИСТЪРЪТ СИГУРЕН, ЧЕ ВЛИЗАМЕ И В СУХОПЪТНИЯ ШЕНГЕН ДО КРАЯ НА 2024 Г.

Приемането на България в Шенген без проверки по сухопътните граници ще се случи до края на годината. В това бе категоричен министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов пред журналисти на летище "София" по повод официалното приемане на България в Шенген по въздух и море. 

ПРЕЗИДЕНТЪТ ИСТЕРИЗИРА, ПЕЕВСКИ ДА СИ УПРАВЛЯВА БОРИСОВ И ДА СИ ПИЕ КАФЕТО: ХРИСТО ИВАНОВ С КРИТИКИ

"Президентът води кампания за сплашване и истеризиране на ситуацията и това не е конструктивно. Той иска да си върне предишния модел и еднолично да консумира изпълнителната власт", каза съпредседателят на ПП-ДБ

РУСИЯ ВЗЕМА ПРИМЕР ОТ УКРАЙНА ЗА ДРОНОВЕТЕ, РУСКИ РАКЕТИ СПРЯХА ТОКА НА ОДЕСА (ВИДЕО)

Русия работи за по-добра защита на важни обекти срещу атаки с дронове – чрез създаване на мобилни огневи групи по подобие на украинските. Това пише руското издание "Известия".

ВЪОРЪЖЕНИ СБЛЪСЪЦИ, БОЙ С КАМЪНИ, РАНЕНИ И ЗАГИНАЛ: МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В ТУРЦИЯ ЧЕРТАЯТ НОВ ПЪТ ПРЕД СТРАНАТА (СНИМКИ)

В Турция днес се провеждат общински избори, а всички погледи са насочени към Истанбул - националното"бижу", което президентът Реджеп Ердоган се надява да откъсне от опозицията.

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес