Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лесна година за Борисов, трудна за Плевнелиев

09 януари 2012, 07:16 часа • 5768 прочитания

През 2012 добрите моменти в управлението на България на фона на всеобщата световна криза няма да са много. Затова и годината за политиците и управлението у нас ще е трудна, предсказа астрологът Маргарита Паскалева специално за в-к Република.

След юни обаче годината е благоприятна за премиера Бойко Борисов. Той е роден под знака на Близнаци и Меркурий, това ще му носи успехи, независимо от предизвикателствата, с които ще се срещне, казва Паскалева.

Точно обратното - за новоизбрания президент Росен Плевнелиев 2012 няма да е от най-лесните. Трудностите ще са в зависимост от процесите в световен аспект. В края на май и през юни планетите показват, че той да се предпазва от инциденти и заболявания.

Кога

Датата, на която Росен Плевнелиев ще даде клетва - 19-и януари, не е от най-подходящите за бъдещия му пост.

„Слънцето, представящо в астрологията президента, е в последния градус на знака Козирог, което означава, че планетата е „критична””, обяснява Маргарита. По думите й това показва, че на президента ще му се наложи да се справя с кризи.

„Георги Първанов е положил своята клетва в 9:30 часа. Вероятността часът да е същият и за Росен Плевнелиев е голяма. Дори и да не е в този час, то тя е желателно да се осъществи до 10:30. В противен случай управлението му ще срещне много повече трудности и ще се заложи да се справя с доста критични ситуации”, казва още астрологът.

Инвестициите тръгват нагоре

Като цяло 2012 година ще бъде успешна за България. „Трябва да развиваме земеделието, животновъдството и туризма, които са нашите традиционни отрасли в икономиката”, казва Паскалева.

Според прогнозата й можем да очакваме сериозен инвестиционен финансов поток от чужбина, както и финансиране по проекти през 2012 г. Това е така заради благоприятната позиция на Юпитер и съотношението му с Плутон. Така парите на държавата и икономическото състояние се свързва добре с целите на президентското управление и парламента.

Създава се обаче предпоставка за опасност от влошаване на взаимоотношения между държави и военни действия в даден момент, което ще повлияе и на икономиката и финансовото състояние на България.

Васил Хаджийски
Васил Хаджийски Отговорен редактор
Новините днес