Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ДАНС се похвали с ново лого (СНИМКА)

04 януари 2024, 14:14 часа • 6623 прочитания

Днес (4 януари) Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) отбеляза професионалният празник на Агенцията и 16 години от създаването ѝ, съобщиха от агенцията.

По този повод председателят на ДАНС Пламен Тончев благодари на служителите на Агенцията за всеотдайната им работа за защита на гражданите, националните интереси и държавността в контекста на динамичната и сложна среда за сигурност, съобщиха от ДАНС. Още: Пеевски със сигнал до ДАНС и МВР за руски телевизионен екип у нас

ДАНС

Тончев подчерта, че усилията на ръководството на ДАНС са насочени към развитие на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно осигурена и адекватна на съвременните заплахи служба за сигурност.

Поздравления към служителите по случай професионалния празник на Държавна агенция "Национална сигурност" бяха отправени от държавното ръководство, държавните институции и службите от сектор "Сигурност" на Република България, както и от чуждестранните партньорски служби. Още: Радев официално отказа на премиера да отстрани председателя на ДАНС

Тази година Агенцията посрещна празника си и с нов институционален знак, изработен от преподаватели в Националната художествена академия.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес