Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Присила Пресли със скандално интервю за Краля на рокендрола

17 ноември 2016, 17:58 часа

"Като съпруга на Елвис Пресли установих, че не знам коя съм, аз загубих себе си." Такава изповед направи 71-годишната актриса Присила Пресли в телевизионно шоу, предаде БГНЕС.

Присила се запознава с певеца едва на 14-годишна възраст, а на 21 години става негова законна съпруга. Според нея ранните им отношения я лишават от младост:„Установих, че не знам коя съм. Нямах нормална младост, налагаше се да се адаптирам. Имам предвид, че живеех неговия живот. Нямах свой живот. Загубих себе си“, откровеничи Присила.

Тя разкри, че Елвис е контролирал всичко, дори как се е обличала, ходил е и с нея по магазините. Съответно тя винаги гледала да изглежда добре и никога не е заставала пред него без козметика: „Той никога не искаше да гледа как се глася, искаше да види крайния резултат“.

Снимка: Getty Images/Guliver

В един момент тя разбира, че трябва нещо да променя в живота си и да потърси себе си: „Когато не бяхме заедно, започнах да се занимавам с танци и разбрах, че жената трябва да има свой живот“, сподели Присила.

В отговор на въпрос певицата подчерта, че след раздялата с Елвис двамата си останали близки и дори напуснали, хванати за ръце съдебната зала при развода: „Аз се разведох, не защото не го обичах, а защото трябваше да разбера този свят“, спомня си тя.

За Краля на рокендрола Пресила се изрази така: „Елвис беше изключително чувствителен човек. Ако го видите на сцената, ставаше ясно какво силно очарование носеше. Беше като див тигър, пуснат на сцената от клетката. В същото време Елвис беше много чувствителен и грижовен. Той беше уязвим, великодушен, невероятно енергичен човек“, разказа Присила Пресли.

Двамата минават под венчило през 1967 година, а официално се развеждат през 1972 година. През 1968 г. им се ражда дъщеря им Лиса-Мари.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес