Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Памела Андерсън: Научих се да живея без мъж до себе си

01 октомври 2024, 16:12 часа

Звездата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън се е омъжвала шест пъти за петима различни мъже. През последните години тя няма връзка и най-после се е научила да живее само за себе си, разказва тя самата.

Отличена като Жена на годината за 2024 г. от списание Glamour, Памела споделя пред изданието, че се е примирила със самотата и е посветила последните години на "преоткриване на себе си – без мъж до себе си".

Не е лесно, признава тя в интервюто. "Усилие бе да бъда необвързана и просто да разбера какво обичам, какво ми харесва, какво искам да правя. Но определено съм много по-щастлива сега. Преди десет години се чувствах като провал. Мисля, че съм била така през последните 20 години... може би", казва тя. След многото бурни връзки и публични раздели, тя вече живее нов живот, в който самоличността й повече не е свързана с партньора й.

Още: Дженифър Лопес и Памела Андерсън неудържими на фестивала в Торонто (СНИМКИ)

Актрисата е била в отношения с рок звезди, покер играчи, холивудски продуценти. Може би най-известният от петте й брака е с барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий, сключен през 1995 г. в Мексико след само четири дни запознанство. Връзката им е вихрушка от страст, хаос и противоречия. Заедно те стават родители на двама сина, Брандън, сега на 27 години, и Дилън, на 26. Три години по-късно бракът им се разпада на фона на обвинения в малтретиране и скандално секс видео, което се превръща в медийна сензация. "Разводът с Томи беше най-тежкият момент в живота ми", признава Памела.

Въпреки неуспехите в личния си живот, Памела запазва чувството си за хумор и оптимизма си. Сега тя се опитва да се съсредоточи върху себе си. "За първи път живея само за себе си. Не знам какво ще стане по-нататък, но най-накрая се чувствам удовлетворена... Сега не търся нищо. Преди си мислех, че имам нужда от човек, който да ме допълва, но сега знам, че ми е достатъчно да съм сама... Определено станах много по-щастлива", казва актрисата.

Памела Андерсън се появи без грим на ревю в Париж и всички говорят за нея (СНИМКИ)

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес