Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пияна ли е Селена Гомес? Феновете ѝ се притесниха заради това ВИДЕО

01 октомври 2024, 13:59 часа

Селена Гомес публикува видео в Instagram, в което се вижда как прекарва времето си на концерт на Сабрина Карпентър. Както отбелязват феновете, 32-годишната певица и актриса се държи странно и изглежда пияна и дори дрогирана, а бельото ѝ се вижда.

Почитателите на Гомес често се тревожат за здравето на Селена. Преди няколко години тя дори се нуждаеше от трансплантация на бъбрек, който ѝ беше дарен от нейната приятелка Франша Рейза. По-късно те имаха конфликт: Франша осъди начина на живот на звездата, който може да доведе до нови здравословни проблеми.

Напоследък Селена отново е критикувана, че пуши и купонясва, а мнозина дори обвиняват за това новото ѝ гадже. Самата Селена по-рано призна, че много иска да стане майка, но не може да роди дете поради здравословни проблеми. Тя отбеляза, че е много благодарна за това, че има други начини, а след това изказване се сблъска с критики в мрежата.

Още: Селена Гомес разкри какви процедури си е правила по лицето (ВИДЕО)

Селена Гомес и Бени Бланко

Междувременно гаджето на Селена Гомес, 36-годишният Бени Бланко, сподели романтична снимка с актрисата в своя Instagram. На кадъра те релаксират в Дисниленд и се целуват, като той е с медицинска маска на устата.

Връзката на 32-годишната Селена Гомес с Бени Бланко, която стана известна миналата година, предизвиква много негативизъм сред нейните фенове: някои смятат, че той не е достатъчно красив, за да се среща със звездата, докато други считат, че с него Селена се е върнала към лошите навици и прекарва много време на партита, въпреки че това е противопоказано за нея по здравословни причини. Други отбелязват, че Селена изглежда много щастлива до Бени.

Наскоро в мрежата се появиха и слухове за годежа им. Двамата започнаха да говорят за това, след като често приказваха за сватба и правеха намеци. Според някои потребители на мрежата Селена прави това, за да отмъсти на бившия си възлюбен Джъстин Бийбър, който наскоро стана баща. Звездите имаха дълга и трудна връзка, а след раздялата им Гомес изпадна в депресия, припомня БГНЕС.

Още: Бени Бланко: Следващата ми цел е със Селена Гомес да имаме деца (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес