Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Като футболистите: Тейлър Суифт не използва носни кърпички (ВИДЕА)

18 юни 2024, 14:14 часа

Тоталната световна звезда Тейлър Суифт продължава концертите си от мегатурнето "The Eras Tour", което в момента радва феновете ѝ в Европа. На последните ѝ участия обаче освен ентусиазъм и щастие, у почитателите на Суифт са останали и малко по-неприятни спомени. Причината е по-хладният климат и естествената реакция на организма на певицата.

Още: Бременна ли е Тейлър Суифт? Клипове от последните ѝ концерти предизвикват въпроси (ВИДЕО)

Какво прави Суифт?

На различни клипове от някои от последните концерти на американката, разпространени онлайн от нейни фенове, се вижда как носът на Суифт обилно тече. Тя обаче, поради спецификата на шоуто, няма как да си носи постоянно носни кърпички и съотвено няма и как да ги използва. В резултат на това красивата певица премахва секретите със собствените си ръце или, както се вижда в един от клиповете, опитва да ги премахне с езика си.

Коментиращи възмутено питат толкова ли няма как някой да подаде на световната звезда една кърпичка, че се налага тя да действа като футболистите. Други пък защитават Тейлър Суифт и оправдават неприятните ѝ действия с ниските температури и желанието ѝ да не прекъсва изпълненията си.

В защита на певицата онлайн се появи клип, в който певицата все пак успява да се добере до носна кърпичка и избърсва елегантно носа си.

Едва ли видеата с назалните проблеми на Суифт ще предизвикат какъвто и да е отлив на фенове за концертите ѝ, така че най-вероятно и следващите ѝ изяви ще предизвикват земетресния, както се случи в Единбург.

Още: Песни на Тейлър Суифт вече звучат и на църковни служби

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес