Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Лопес официално се сгоди

10 март 2019, 10:00 часа

Дженифър Лопес се сгоди за приятеля си Алекс Родригес, съобщава британският вестник Daily Mail, цитиран от БГНЕС.

Само няколко седмици, след като отбелязаха втората годишнина от връзката си, певицата и бившият бейзболист публикуваха снимка на огромния диамантен годежен пръстен, който вече краси ръката на Джей Ло. Под поста в социалната мрежа „Instagram бившата звезда на "янките" написа лаконично: "Тя каза "да".

Според близки на звездната двойка Алекс е предложил на любимата си на плажа. Двамата са на почивка в курорта "Бейкърс бей" на Бахамските острови.

Новината идва на фона на друга, свързана с любовта, която обаче завърши по-зле. Двама влюбени от Иран бяха арестувани, след като се сгодиха пред ликуваща тълпа посетители в търговски център, съобщава BBC. Случката се разиграла в северния ирански град Арак, а видео от предложението за брак бързо набра популярност в социалните мрежи. За жалост щастие на младите влюбени не продължило дълго. Двамата били задържани от полицията за "нарушаване на ислямските закони и ритуали под въздействието на уронващата морала западна култура". Малко след задържането им влюбените били освободени под гаранция.

Това не е първият случай, в който иранци попадат под ударите на тежките закони в Иран, защото се забавляват. Миналата година длъжностно лице беше арестувано, след като чиновникът беше заснет да танцува по време на събитие в търговски център в град Машхад.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес