Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Балабанов: ИТН отива смело на избори без предатели

11 август 2021, 16:29 часа • 6679 прочитания

Колко пъти трябва да ви казвам, че с предатели няма да преговаряме, за да спрете да ми задавате един и същи въпрос? Това заяви депутатът и заместник-председател на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в кулоарите на парламента след заседание на парламентарната група на партията.

„Те са предатели“, потвърди тезата си Йорданов и обясни, че по време на заседание на ПГ на ИТН се обсъдили практични неща, които медиите утре щели да разберат повече.

От своя страна депутатът от ИТН Станислав Балабанов заяви пред журналисти, че позицията на партията е ясна и отива смело на нови предсрочни парламентарни избори. ИТН били „за“ всички приоритети, но след като видели лицемерие от партиите, от които очаквали да ги подкрепят, всичко за партията на Слави Трифонов било ясно.

Балабанов определи като най-големите предатели „Демократична България“ и ИБГНИ, но не уточни дали БСП са такива. „Боли, че наистина бяхме предадени от партиите на интереса“, изтъкна той, като допълни, че партньорът на ИТН остава българският суверенитет.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес