Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Синьо единство": Не сме обявявали партньорство с нито една партия за изборите

23 юни 2015, 15:38 часа • 10323 прочитания

"Синьо единство" не е водило преговори и не е обявявало партньорство (скрито или явно) с нито една друга партия от областта, включително и Движението за права и свободи. Това заявиха от "Синьо единство" - Монтана по повод разпространената информация, че партията ще си партнира в региона с ДПС на местните избори.

Става въпрос за кандидатурата на "Синьо единство" за кмет на област Монтана – г-н Любомир Иванов, който ще бъде подкрепен и от ДПС.

Публикуваме официалната позиция на партията:

„СИНЬО ЕДИНСТВО“ не е обявявало коалиция, намерение за коалиция или листа за местните избори в област Монтана. „СИНЬО ЕДИНСТВО“ представи своя кандидат за кмет на област Монтана – г-н Любомир Иванов, член на „СИНЬО ЕДИНСТВО“ и изключително ерудиран политик и член на местната общност. На представянето му присъства и председателят на „СИНЬО ЕДИНСТВО“ г-н Христо Панчугов. Темите на пресконференцията се изчерпваха само и единствено с кандидатурата на г-н Иванов, както и с обсъждането на кандидати за участие в местните избори в някои по-малки населени места в областта.

„СИНЬО ЕДИНСТВО“ не е водило преговори и не е обявявало партньорство (скрито или явно) с нито една друга партия от областта, включително и Движението за права и свободи.

„СИНЬО ЕДИНСТВО“ подхожда и ще подхожда напълно прозрачно, както е и в този случай. „СИНЬО ЕДИНСТВО“ обяви кандидата, около който смятаме, че трябва да се обедини цялата дясна общност в областта.

 

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес