Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Излиза видеоклипът на дебютния сингъл на 4Magic

02 март 2018, 12:20 часа • 1846 прочитания

В петък, 02 март, точно в 18:00 ч. в YouTube излиза официалният видеоклип на дебютния сингъл на 4Magic - "Together (Вечерай, Радо)". Само за седмица след премиерата си lyric видеото към песента беше гледано над 300 хиляди пъти. Парчето влезе директно на втора позиция в седмичната класация на най-излъчваните български песни в ефир и зае второ място в чарта на Shazam България.

Видеоклипът на "Together (Вечерай, Радо)" е заснет със съдействието на община Пловдив в рамките на два дни на някои от най-интересните места в родния град на момичетата – Античния театър, Стария град, квартал Капана, Небет тепе и Гребната база.

"Това е първият ни клип и емоцията от преживяното беше невероятна! Снимахме през февруари и беше доста студено и ветровито, но адреналинът ни помогна да се справим. Някои от най-запомнящите се моменти бяха one shot кадрите, снимките в Амфитеатъра, както и в Капана, където зад нас гореше голям надпис 4Magic", разказват Валентина, Елеонора, Елия и Никол. Режисьор на видеото е Николай Шопов.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес