Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Aлек Сандър е първият българин, пробил във VEVO

24 януари 2014, 14:46 часа • 67904 прочитания

Алек Сандър е първият български творец с официален канал в платформата VEVO, видео хостинг услугата, съвместно предлагана от "Юнивърсъл мюзик", "Сони мюзик ентъртейнмънт" и Google, съобщава БТА.

След една изключително успешна 2013 година, изпълнена с международни изяви, Алек Сандър, чието истинско име е Александър Николов, завърши работа над дебютния си мини-албум "Meteors".

Неговата дигитална световна премиера е предвидена за 31 януари. В диска са включени 5 композиции, написани от Алек. Продуценти са членовете на манхатънския екип "Бойплей". В мини-албума са включени парчетата, носители на награди, "It Ain't Over" и "You and Me", с участието на българската знаменитост Dess /Десислава/ и на попфолк сензацията Андреа.

Впечатляващото видео на пилотната песен от диска "Say That You Love Me" бе заснето в Манхатън и в него участва топ моделът Шари, която пристигна от Париж специално за случая. С клипа си музикантът и модел Алек Сандър доказа, че и независими творци могат да си позволят снимки в такива престижни локации, като хотел Плаза на Пето авеню, или в Парквю хаус с чудесен изглед към Сентръл парк. Обикновено те биват използвани от големите многомилионни холивудски продукции в бранша. Талантливият млад музикант е бил продуцент и корежисьор на клипа.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес