Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Успех, Карлос: Кога и къде да гледаме битката на Насар за злато в Париж 2024?

09 август 2024, 06:00 часа • 13011 прочитания

Дами и господа, време е за Карлос Насар! 20-годишният българин излиза на олимпийската сцена на Игрите в Париж 2024 в категория до 89 кг на турнира по вдигане на тежести. Целта пред "Херкулес-а" от Червен бряг е само една - титла.

Карлос Насар: Начален час и ТВ

Насар стъпи на върха на почетната стълбичка на последното Европейско първенство в София. Освен това той постига умопомрачителни резултати на тренировки, както и на състезания на местно ниво. А какво по-хубаво място да пренапише личната си история от родния Париж?

ОЩЕ: Карлос Насар: Тръгвам с празни ръце за Париж 2024, но ще се върна със злато (ВИДЕО)

Карлос Насар

В колко часа започва Карлос Насар?

Нашият състезател е взел поуките от допуснатите грешки и е концентриран изцяло в спорта. Това говорят и скорошните му постижения. В богата витрина на Карлос Насар липсва единствено олимпийско отличие. Той ще започне атаката за златния медал в 16:15 часа.

Коя телевизия ще излъчи Карлос Насар?

Представянето на Карлос Насар ще бъде излъчено пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава Насар, е БНТ 3. БНТ 1 ще излъчи комбинирано състезанията по вдигане на тежести в категорията му, както и индивидуалния многобой в художествената гимнастика - финала. Ако нямате възможност да гледате, то можете да проследите представянето на Карлос Насар НА ЖИВО в Sportlive.bg! 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес