Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Кюстендил предоставя безплатно спортната база на стадион "Осогово"

14 октомври 2024, 18:13 часа • 266 прочитания

Спортната база на стадион "Осогово" се предоставя за ползване на спортните клубове напълно БЕЗПЛАТНО, собственост е на кюстендилци и до нея трябва да имат равен достъп всички деца на Кюстендил, докато се издържа от местния данък на всеки един от нас!

"Уважаеми съграждани, във връзка с некоректно поднесената късно снощи информация и направените внушения в социалните мрежи, относно използването на залата по художествена гимнастика на стадион „Осогово“, бих желал да направя няколко уточнения:

- През изминалата седмица проведохме среща с ръководството на спортен клуб по художествена гимнастика „Велбъжд“ в лицето на г-жа Валя Машова и г-жа Елена Близнакова, председателя на ОС г-н Димитър Велинов и зам.-кмета по спорта г-н Кристиян Иванчов, на която постигнахме съгласие в края на настоящата седмица да проведем среща между спортните клубове и да намерим най-доброто решение, за да могат да тренират всички кюстендилски деца.

- На 18.10.2024 г.(петък) в залата на читалище „Братство“, от 17:30 часа, #каня всички родители и клубове, трениращи в залата на среща, на която да намерим най-справедливото решение и да се чуе всяко едно мнение", заяви кметът на Кюстендил инж. Атанасов.

Още: Община Кюстендил организира кампания по безплатно поставяне на чипове на кучета

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес