Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Кюстендил почете Международния ден на възрастните хора

01 октомври 2024, 19:45 часа • 255 прочитания

Международен ден на възрастните хора: Община Кюстендил с жест на внимание и грижа към хората, на които дължим живота си. 

На 1 октомври отбелязваме Международния #ден на възрастните хора, а Община Кюстендил засвидетелства за пореден път своето внимание към съгражданите си в пенсионна възраст и докосна сърцата им.

Възрастните хора от Дом за пълнолетни лица с физически увреждания “Ильо Войвода”, град Кюстендил получиха заслужено #внимание и #грижа от ръководството и служителите на Община Кюстендил. Те получиха и подарък от децата на Кюстендил – картичка, изработена специално от малчуганите от кюстендилските детски градини в рамките на социалната кампания „Празник на плодородието за всички“.

"Приемете моите сърдечни поздрави по повод Деня на #възрастните хора! Позволете ми да засвидетелствам своето #уважение към Вашия достоен жизнен път, изпълнен с отговорност и грижа към нас. На този ден отдаваме почит на #мъдростта и #опита, отдаваме заслужено признание на постигнатото от Вас – нашите родители, баби и дядовци", каза кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов по случай Международния ден на възрастните хора.

"Благодаря Ви за вашата #всеотдайност и #грижа, за това че посвещавате живота си, за да #възпитате следващите поколения в любов към българските традиции и семейни ценности. Нека всеки ден ви носи #топлина и признание за всичко, което сте направили и продължавате да правите за нас. Желая Ви #здраве, #дълголетие и #достойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа!", пожела още инж. Атанасов на възрастните хора.

Още: Световният „Пробег на мира” ще премине през Кюстендил!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес