Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Д-р Ефраимов: Нямам зелен сертификат, ще търся нов начин за препитание

21 октомври 2021, 17:48 часа • 28877 прочитания

"Понеже нямам зелен сертификат, от утре прекратявам приема на пациенти, за да не наруша законите на демократична България." Това написа добричкият лекар д-р Хасан Ефраимов в профила си във Фейсбук.

Лекарят, който е завършил Медицински университет-Варна, а след това специализира в Медицински университет-София, се извинява на пациентите си за решението, което се налага да вземе.

"Моля за извинение от пациентите. Нека да се обърнат към колегите, на които им е разрешено да работят. Аз, в кабинета си, който съм го сътворил с двете си ръце, вече нямам това право и ще потърся нов начин за препитание.

Благодаря на всички, които ми се довериха през тези 20 години. Нека да сме живи и здрави и до по-добри времена. Аз вярвам, че някой ден пак ще сме заедно."

Д-р Ефраимов е познат у нас също и като автор на романи и сборници с разкази - „Метаморфоза“ (2016), трилогията за Делиормана – „Дервишки караконджул“ (2016), „Събирачът на болка“ (2017), „Шейтаните от тавана на гара Хитрино“ (2017), „Паралелен свят“ (2017), „Изпращачът на души“ (2017), "Възкресение“ (2018), „Графити“ (2019), „Мълчана вода“(2020).

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес