Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тази Коледа си пожелай… празнични сънища

08 декември 2015, 09:15 часа

Коледа идва, а това означава, че е време за подаръци. Трескавата подготовка за този светъл празник няма да подмине и теб, но спокойно - тази Коледа перфектният подарък за твоите близки няма да е толкова труден за откриване.

Да избереш с какво да зарадваш любимите хора става все по-трудно от година на година. Някои подаръци са банални, други - преповтаряни, трети – неудачни.

Затова тази Коледа, специално за теб, подготвихме най-подходящия подарък - комплект Празнични сънища от Дормео.

Подари на себе си и любимите хора сладки сънища през цялата година с празничния комплект от Дормео - топ матрак, анатомична възглавница и олекотена завивка Евкалипт. Това е подарък, който не просто ще зарадва любимите ти хора, а ще им донесе уют, топлина и спокойствие,и то не само за Коледа! Само сега, на специална коледна цена, спестяваш 100 лева!

Подари комфорт за Коледа. С топ матрак Риню Евкалипт 6 см от 100% мемори пяна ще превърнеш стария матрак, неудобния разтегателен диван или леглото на вилата в удобно място, без да се налага да правиш по-голяма инвестиция. Мемори пяната се оформя по формата на тялото, създава идеална опора и те обгръща в приятна мекота, като по този начин те освобождава от напрежението и предотвратява болките в гърба.

Анатомичната възглавница Евкалипт от мемори пяна поддържа главата и гръбнака в правилна позиция, а олекотената завивка с терморегулиращи тенсел фибри и памучно покритие е идеална за всички сезони и осигурява свежа среда за сън. Тя е лека, но изключително топла и пухкава, благодарение на хилядите въздушни джобчета в Уелслийп микрофибрите. А освен това спокойно я переш в пералня.

Само тази Коледа Дормео ти предлага комплекта Празнични сънища на специална коледна цена! Спести 100 лева и се наслаждавай на блажено спокойствие, докато спиш. Побързай, промоцията важи до 10 януари, сладките сънища те чакат!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес