Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лекът с мед, който чисти перфектно съдовете на мозъка

12 април 2023, 16:22 часа

Прочистването на съдовете на мозъка е изключително полезно при нарушения на кръвоснабдяването на шийните прешлени, остеохондроза, след травма или други заболявания, засягащи шийните прешлени.

Ако в съдовете на мозъка има натрупана плака, той не получава достатъчно хранителни вещества и страда от тези нарушения. С течение на времето тялото се адаптира, но в случая страдат съдовете в цервикалната област.

Един прост лек с лук помага за тяхното пречистване, пише руското издание Лента.

Лекар: Тези симптоми издават, че токсините от черния дроб са засегнали мозъка

Лекът с мед, който чисти съдовете на мозъка 

За приготвянето му ще ви трябва по една чаша сок от лук и мед. Разбъркайте двете съставки добре. От тази смес се приемат по 2 супени лъжици 3 пъти дневно преди хранене. Курсът на лечение трябва да продължи 3 месеца.

Тази смес не само пречиства съдовете на мозъка, но и помага за укрепване на тялото чрез подсилване на имунитета.

За пречистване на мозъчните съдове се използва с успех и една билка. Изсипете 10 грама корени от репей в термос. Залейте ги с вряла вода и ги оставете да се киснат до сутринта. Приготвяйте нова смес всяка вечер. Всяка сутрин преди хранене пийте по 5-6 лъжици от предварително прецедената течност. Курсът на лечение продължава 1,5-2 месеца. След това направете двуседмична почивка и повторете отново.

Лекар: Едва ли предполагате, че точно този алкохол забавя стареенето и предпазва от деменция

Това лечение може да се прилага и с превантивни цели от хора, които водят заседнал начин на живот, но нямат горепосочените проблеми. 

Също така помага и консумацията на сок от нар . В диетата трябва да се включат и повече горски плодове, както и сок от ябълки и моркови.

Важно: Статията не замества балансираното хранене и консултацията със специалист! Предоставената в нея информация не може да се използва за самолечение!

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес