Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф на Байерн: Уважаваме ПСЖ, но не ни е страх от тях

14 февруари 2023, 12:54 часа • 1419 прочитания

Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич коментира днешния мач от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен. Бившият футболист сподели, че баварците уважават съперника си, но в никакъв случай не се страхуват от ПСЖ. Той сподели, че има голямо доверие на футболистите на Юлиан Нагелсман.

Хасан Салихамиджич допълни, че шансовете в предстоящата среща са 50 на 50. Според него Байерн има необходимите качества и класа, за да отстрани френския гранд.

„Всеки знае какви звезди имат те. Меси е световен шампион, той оформя света на футбола последните 15 години, но ние трябва да се концентрираме върху нашия отбор. Имам голямо доверие в нашия тим. Това са мачовете, в които можеш да покажеш на какво си способен. Показахме качествата, които притежаваме, особено през първата част от сезона и сега отново трябва да се видят на терена. Имаме уважение към ПСЖ, но не и страх. Шансовете са 50 на 50”, каза босът на баварците.

Както е известно преди дни от ПСЖ обявиха, че звездата на тима Килиан Мбапе е контузен и ще отсъства няколко седмици. Той обаче поднови тренировки и попадна в групата на парижани за срещата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес