Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо и Ал Насър се провалиха срещу тим от дъното на таблицата (ВИДЕО)

08 май 2023, 21:59 часа • 2996 прочитания

Ал Насър записа пореден колеблив мач. Тимът на суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се провали като домакин срещу Ал Халеей, който се намира на дъното на таблицата. Двата отбора завършиха 1:1 в среща от 26-ия кръг на Саудитското първенство. Португалският нападател игра цял мач, но не съумя да отбележи.

Гостите откриха резултата още в 4-тата минута. Мартинс получи извеждащо подаване, напредна с топка в крака и отбеляза за 0:1. В 17-ата минута Ал Насър изравни. Гариб центрира от пряк свободен удар и намери Алваро Гонсалес, който засече с глава, за да прати кълбото в мрежата. До почивката имаше ситуации и пред двете врати, които не доведоха до нов гол.

ОЩЕ: 10-те най-богати спортисти на Forbes: Топ 3 е изцяло "футболен"!

През втората част Роналдо и компания се активизираха. Липсата на креативност обаче не доведе до чисти положения, докато не се стигна до 80-ата минута. Кристиано се нагърби, премина през няколко противникови състезатели. Ударът му обаче мина на сантиметри покрай вратата.

Така Ал Насър пак се издъни. В последните си 4 двубоя в първенството саудитският клуб има само един успех и значително намали шансовете си за титла. Отборът на бившия играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид изостава на две точки от лидера Ал-Итихад, който е и с мач по-малко. 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес