Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо и Ал Насър изхвърчаха от Купата на Саудитска Арабия (ВИДЕО)

25 април 2023, 10:06 часа • 1705 прочитания

Кристиано Роналдо и неговия Ал Насър отпаднаха от турнира за Купата на Саудитска Арабия. Това стана факт, след изненадващата загуба на полуфиналите на надпреварата с 0:1 от намиращия се на 13-то място в местното първенство Ал Уехда. Единственото попадение в срещата падна в 23-ата минута и бе дело на Жан-Давид Богел.

Малко след началото на второто полувреме Ал Уехда остана с човек по-малко след червен картон на Абдула Ал-Хафит. До края на срещата Роналдо и съотборниците му натиснаха здраво съперника, но така и не успяха да изравнят и в крайна сметка отпаднаха от турнира за Купата на Саудитска Арабия. На финала пък Ал Уехда ще срещне Ал Хилал.

Роналдо бе изключително разочарован от представянето на своя тим, като дори влезе в словесен конфликт с треньора на тима. Сезонът е много тежък за португалеца и отбора му като до момента Ал Насър бе елиминиран от Суперкупата на Риад, Суперкупата на Саудитска Арабия и Купата на Саудитска Арабия. В първенството пък тимът изпусна първото място в класирането.

Наскоро пък местна адвокатка призова за ареста и депортирането на суперзвездата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес