Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пропадането на Челси продължава: "Сините" с нова издънка във Висшата лига (ВИДЕО)

17 септември 2023, 17:58 часа • 1474 прочитания

Английският гранд Челси продължава да разочарова феновете с представянето си, след като не успя да победи и тима на Борнемут, завършвайки при резултат 0:0 в мач от петия кръг на Висшата лига. "Сините" остават със само една победа от старта на кампанията.

Челси не успя да победи и Борнемут

Новият наставник на отбора Маурисио Почетино е поставен под сериозно напрежение от старта на сезона, след като неговият тим не показва никакво подобрение спрямо миналогодишната кампания. Слабата игра на лондончани продължи и срещу непретенциозния тим на Борнемут.

Челси

Феновете на "сините" освиркваха отбора

Челси създаде няколко добри положения за отбелязване на попадение, но така и не успя да стигне до гол. В края на срещата пък се чуха и освирквания от феновете на "сините" към играчите на терена заради поредното разочароващо представяне.

След пет кръга тимът на Челси заема 14-о място с едва 5 точки в актива си. Борнемут пък остава на 15-о място с 3 пункта. В следващия кръг Челси домакинства на Астън Вила, а Борнемут гостува на Брайтън, който победи Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес