Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма кой да вкара: Барселона с нова издънка в Испания (ВИДЕО)

16 април 2023, 19:17 часа • 2107 прочитания

Испанският колос Барселона допусна нова грешна стъпка в Ла Лига, след като не успя да победи Хетафе, завършвайки наравно 0:0 в мач от 29-ия кръг на испанското първенство. Както и в предното нулево реми срещу Хирона, и сега "лос кулес" не успяха да намерят път към вратата на съперника.

Още в петата минута Хетафе можеше да открие, но опасен удар на Мунир Ел Хадади премина встрани от целта. В 25' Енес Юнал изпусна още една добра голова ситуация за домакините, а секунди по-късно на ход бе Барса - Рафиня уцели греда, а Алехандро Балде също пропусна да се разпише.

През втората част Барса продължи да търси победата, но без успех. Рафиня изпусна добра ситуация в 75-ата минута, а в края на мача Хетафе можеше да открадне победата, но Борха Майорал не успя да насочи топката в очертанията от изгодна позиция.

В класирането Барселона остава лидер със 73 точки - с 11 пред втория Реал Мадрид, който надви Кадис (ВИДЕО). Тимът продължава да впечатлява с играта си в защита - едва 9 допуснати гола за 29 мача. Хетафе пък остава 15-и с 31 точки - на четири пункта над зоната на изпадащите.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес