Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неудържимият Хари Кейн носи трите точки на Байерн, баварците са на върха (ВИДЕО)

24 ноември 2023, 23:39 часа • 1639 прочитания

Байерн Мюнхен затвърди добрата си форма в Бундеслигата с минимална победа с 1:0 при визитата си на Кьолн в първия мач от 12-ия кръг на немското първенство. Единственото попадение в срещата реализира Хари Кейн в 20-ата минута. Английският нападател не пропуска да се разпише в последните двубои за баварците, които се изкачиха временно на върха в класирането с 32 точки - 1 пред Байер Леверкузен, който е с мач по-малко.

Кейн на точното място в точното време

Възпитаниците на Томас Тухел стартираха силно. Чупо Мотинг не съумя да се разпише, а Лирой Сане се озова очи в очи с противниковия страж, но не го преодоля. В 20-ата минута Хари Кейн откри резултата. Той бе на точното място в точното време за 1:0. До почивката футболистите на Байерн се отчетоха с няколко фрапантни пропуска.

ОЩЕ: Байерн плаща сериозна сума за 17-годишен австралийски талант

Дните до Евро

Коман с греда

Кьолн създаде първата си опасност в 57-ата минута, когато изстрел с глава мина встрани от целта. Мазрауи и Коман се включиха в списъка с длъжници за Байерн, като френското крило уцели напречната греда. В следващия кръг баварците се изправят срещу Унион Берлин на 2 декември.

В МИНАЛИЯ КРЪГ: Дортмунд с поредна грешна стъпка, Байерн мина на ходом през новак (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес