Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Луис Енрике пристигна в Лондон за преговори с Челси

05 април 2023, 13:05 часа • 903 прочитания

Бившият национален селекционер на Испания Луис Енрике е пристигнал днес в Лондон, за да започне преговори с Челси. Това съобщи италианският трансферен гуру Фабрицио Романо. Както е известно „сините“ се разделиха преди дни с Греъм Потър и усилено търсят нов мениджър, който да го наследи.

Луис Енрике е един от фаворитите за поста, като самият той също е склонен да опита късмета си във Висшата лига на Англия. Очаква се днес двете страни да обсъдят условият по договора на специалиста. Романо също така уточни, че ръководството на Челси продължава преговорите и с Юлиан Нагелсман.

Юлиан Нагелсман

Младият германец също е готов да поеме лондончани, след като преди седмица бе изненадващо уволнен от Байерн Мюнхен. Пречка за назначаването му обаче може да се окаже факта, че той продължава да има договор с баварците и да получава заплатата си. В този случай, всеки, който иска да го назначи ще трябва да плати компенсация на германския хегемон. Очаква се в следващите дни и часове да има развитие около мениджърското място в Челси.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед иска да отмъкне Жоао Феликс под носа на „сините“.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес