Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Играл на финала на Шампионска лига ще бъде първият трансфер на Челси

11 юни 2023, 17:01 часа • 3031 прочитания

Вратарят на Интер Андре Онана се очертава да бъде първият летен трансфер на Челси, твърди британският таблоид The Sun. "Сините" са много близо до реализирането на трансфера, като според информациите ръководството на клуба вече има договорка с "нерадзурите".

Вратарската криза в Челси

Челси вече похарчи сериозни пари за вратари, привличайки Кепа Арисабалага и Едуар Менди, но и двамата са неубедителни в изявите си. Кепа продължава да държи рекорда за най-скъп вратар в историята на футбола - 80 млн. евро.

Андре Онана

Сега Челси възнамерява да направи нова рокада на вратарския пост, привличайки стража на Интер Онана, който пази и във финала на Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Твърди се, че "сините" ще платят 34 милиона паунда за Онана който има договор с Интер до 2027 година.

Изигра ли Онана последния си мач за Интер?

След финала на Шампионска лига вратарят намекна, че може би е изиграл последния си мач с италианския гранд. "Чувствам се щастлив тук, но ще направя това, което ми кажат от клуба", каза Онана след загубата. Той е бивш вратар на Аякс, а преди време изтърпя 1-годишно допинг наказание.

Интер ще има още работа с ръководството на Челси през лятото, тъй като евентуално иска да задържи Ромелу Лукаку. Ако белгиецът не остане в Милано, то Интер ще потърси услугите на друг нападател на Челси.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес