Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

И Валядолид не прости на Барса, удари гранда с 1:0 у дома

08 март 2014, 19:47 часа • 19411 прочитания

И Валядолид не прости на Барселона. В мача от 27-и кръг на Примера дивисион каталунците претърпяха ново унижение и загубиха гостуването си с 0:1. Само преди две седмици "блаугранас" паднаха от Реал Сосиедад с 1:3 в мач от шампионата. Така Валядолид прекъсна серия от 10 поредни поражения от Барселона. Фаусто Роси вкара единствения гол в мача в 16-ата минута, а до края гостите не успяха да отвърнат на предизвикателството. Каталунците разчитаха в тази среща на всичките си звезди, сред които Лео Меси и Неймар, но така и не намериха верния път към вратата на домакините.

Към края на първата част аржентинската звезда и Фабрегас пропуснаха удобни положения пред вратата на Валядолид, а след почивката Дани Алвеш и Неймар също се разминаха с гола. В последния четвърт час каталунците заиграха с трима в отбрана, след като Пике беше заменен от Серхи Роберто. Атаката пък беше подсилена с Алексис и Тейо, които замениха Фабрегас и Неймар, но и това не помогна, за да бъде избегната загубата.

Барса изостава на точка зад Реал (М) във временното класиране, но авансът на "белите" може да стане 4 точки при победа утре над Леванте. Мачът е от 20,00 часа, българско време.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес