Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Две асистенции на Кристияно Роналдо донесох нов успех за Ал Насър (ВИДЕО)

17 февруари 2023, 19:12 часа • 1929 прочитания

Кристияно Роналдо бе в основата на изключително ценния, но труден успех на Ал Насър срещу Ал Таавун с 2:1. 38-годишният нападател се отчете с две асистенции, като първата определено разкрива неговата класа.

През първото полувреме Ал Насър доминираше на терена, а противникът им записа само един удар. Още в 5-ата минута Роналдо можеше да открие резултата, нo изстрелът му мина малко над напречната греда. Все пак португалецът беше в основата на първия гол. Той даде прекрасен пас зад центъра към Гариб, който преодоля вратаря на гостите. Това бе първа асистенция за Кристияно в Саудитската професионална лига!

ОЩЕ: Единственият автогол на Кристияно Роналдо (ВИДЕО)

Тимът на Ал Таавун стартира ударно втората част. Медран засече центриране отдясно и възстанови равенството. В следващите минути Роналдо се отчете с няколко пропуска, за да се стигне до 78-ата. Случайно или не, отново суперзвездата на световния футбол подаде за гола на Маду. Първоначално той бе отменен заради засада, но след намесата на ВАР попадението бе признато.

Така двубоят завърши 2:1, а благодарение на днешната си победа Ал Насър се върна на върха с 40 точки. Кристияно продължава да блести за арабския тим, след като в миналия сблъсък избухна с четири гола.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес